maanantai 6. toukokuuta 2013

Verkon vankina, eli kissankestävä terassi!

Lähtötilanteessa: pehmeää muoviverkkoa kyllin monta pötköä, nippusiteitä sekä aurinkoinen lauantai-iltapäivä puuhailuun.

 Isosilmäinen, pehmeä verkko tuli  tarkoituksella jakamaan terassia. Se on helpompi tarvittaessa vain rullata syrjään saunailtojen tai terassibileiden tieltä. Verkon pitäisi olla kyllin tiivis ja tiukka alhaalta estääkseen alta matelut ja pakoon pyrinnät.

Suunnitteluvaiheessa kävi logistinen virhe, ja pehmeää isosilmäistä verkkoa tuli myös näköalan eteen jäykän ja pienisilmäisen sijaan. Mies risti virityksemme välittömästi verkkokarsinaksi. 

 Verkkovankilankarsinan uhrit.


                                                          Pääsisköhän tästä läpi?


Emme kumpikaan ole rakennusmestareita, mutta ainakin ratkaisu on toimiva eivätkä kissat valita. Samantien kun jokin vaihe oli saatu valmiiksi, sitä tietysti keksi ja tajusi miten olisi alun alkaenkin kannattanut tehdä. Seuraavalla kerralla ainakin allekirjoittanut laatii perusteellisen toimintasuunnitelman toteutuksesta.

Huolimatta kuvien tuimista kuijotuksista, kissat ihan oikeasti tykkäävät ja ovat tarkkana kuin karvaporkkanat pihan tapahtumista.

Mää näin sen! Se meni yks, poks ja tonne!


Jos pääsisin, niin hyppäisin ja loikkaisin ja saalistaisin noi tintit kynsiin, kitaan ja kupuun!
2 kommenttia:

  1. Tintit kiittävät verkonkutojia :-D

    Seuraamani historiapotkasarjan uusin jakso muuten kertoo kissojen kesytyksen historiasta, jos kiinnostaa niin tässä on linkki sarjan rss-syötteeseen, sieltä saa ilmaiseksi ladata vaikka kaikki ~500 jaksoa mp3:sina mutta siis uusin on kissoista:

    http://www.howstuffworks.com/podcasts/stuff-you-missed-in-history-class.rss

    VastaaPoista
  2. Kiitokset! Täytyy heti ensi viikolla käydä sen kimppuun kunhan saan koulutehtävät alta pois. :)

    VastaaPoista