lauantai 4. toukokuuta 2013

Vapaapäivän verkotusta


Ulkona on puolipilvistä ja meillä miehen kanssa samaan aikaan vapaapäivä. Viimeksi juhlistimme vappuna yhteistä aikaa parin tunnin pyörälenkillä, tänään vuorossa ovat arkisemmat asiat. 

Sen sijaan, että roikkuisin verkossa selailemassa oppimateriaalia hauskoja eläinkuvia, joudun vaihteeksi tarttumaan työkaluihin. Asuntomme pikkuremppaamisessa on vuorossa terassin tai pihan muuntaminen kissankestäväksi.

Ensiksi pohditaan kinastellaan mikä olisi sopiva ratkaisu kissojen ulkokäppäilylle. Itse äänestän pientä ulkotarhaa jonne olisi kulku olohuoneen ikkunasta, mies penää alkuperäisen suunnitelman eli terassin osittaisen verkotuksen perään.  Kissat ovat sitä mieltä, että voisivat kyllä ihan rajoituksetta kulkea pitkin naapurustoa. Kumpikin on tehnyt vakuuttavan pakopyrähdyksen naapurin pihalle. Me ja varmaan naapuritkin olemme eri mieltä, kotona pitää mirkun pysymän tai ainakin valjaissa ulkona vetelemän.

Seuraavaksi ratsataan ulkovarasto, mahdollisen ylijäämäverkon varalta, neuvotellaan vielä lopullisesta sijainnista ja ryhdytään verkottamispuuhiin. Siinä se päivä varmasti vierähtääkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti