keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Kissan kestävä terassi? osa 2
ädyimme sittenkin laittamaan verkon alareunaan sen jäykän ja hankalan tukiverkon. 

Löytyykö teiltä muilta kokemusta lemmikeistä, joita ei ihan pienet esteet pidättele?

5 kommenttia:

 1. Kikatus käkätys noita kuvia, mikä viksu mirri!

  VastaaPoista
 2. Miehenikin katsoi tämän kuvasarjan ja myhäili tyytyväisenä että "minun kissa" ;-) Hän on aina kissojen puolella!

  VastaaPoista
 3. Noilla ei kauaa nokka tuhissut kun keksivät miten tuolta karata! :D Nyt välillä yrittäminen on vimmattu, mutta joutuvat pysymään omalla pikku parveketerassillaan ja pääsevät sitten valjaissa käppäilemään.

  VastaaPoista
 4. Paras kuvasarja vähään aikaan. Kissat <3

  Meillä on tosiaan pohdinnassa kanssa verkoitus, mutta todennäköisesti parvekkeen. Ollaan kyllä puhuttu, että olisi niin kivaa ja kätevää, jos kissoilla olisi oma paikkansa pihalla. No, nyt ne tosin ovat tottuneet hengaamaan vapaasti (lue: tolppaan kiinni laitettuina, valjaissa) pihalla, että voi olla etteivät suostuisi olemaan aitauksessa..

  VastaaPoista
 5. Itse en uskalla pitää kiinnitettynä valjaissa, sillä joko nämä houdinoivat itsensä vapauteen tai riski kissan hätääntyessä kuristumiseen on liian suuri ainakin Hiiden kohdalla, jolla on jo kokemusta naruihin sotkeutumisesta. :)

  Meillä tuo verkotettu osa terassia antaa kyllä todella paljon kissoille, siihen kun lisätään satunnaiset valjastelut niin molemmat ovat virkeinä ja sirkeinä tapahtumia seuraamassa. Toisaalta vähänkään viileinä päivinä ulkoilu ei sitten kelpaa, sateesta puhumattakaan! :D

  VastaaPoista