keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Konkreettisempia kukkasia

Ilmojen lämmettyä on pihassa alkanut puskea esille kaikkea kummallista kukkaa. Kaunista myös! Ensin vaatimattomat pikku idän sinililjat vuottelivat kevätvalossa.


Hetkeä myöhemmin meillä pörhistelivät esiin narsissit. Näihin olen jostain syystä ihan erityisen ihastunut, ajattelin katsoa jos saisin kasvimaahan enemmänkin kuin kolme(!) ensi vuodeksi.


Herttavuorenkilpi ylpeänä ja uhmakkaana. 


Kiveytyksessä luikertelee suikeroalpi.


 Meillä on tiedossa näemmä myös raparperitaivas! 

 

Odotettavissa on myös nupullaan terhakkaana odottelevia tulppaaneja. Veikkaan keltaisia ja toivon valkoisia. Kuvan otan jahka nuo ujostelijat uskaltautuvat esiin nupuistaan.

Minulla ei ole aavistustakaan mitä tehdä näiden kanssa, toistaiseksi olen vain puhunut kauniita ja kehunut kovasti. Ehkä olisi aiheellista ostaa puutarha for dummies-kirja ja opetella perushoitoa. Epäilen, että siinä eivät lirkuttelut auta jos pikku puutarhani alkaa kuolla alkuunsa.

Tällä hetkellä loput pihasta on vielä patiota, mutta nämä kaunokaiset, ihanat pikku kirsikkapensaani pääsevät lähiviikkoina multiin. Puramme osan patiosta ja pistämme pienen puutarhan pystyyn. Tarvitsen vain sirkkelin, sahan, kirveen ja aviomiehen ensiapulaukun kanssa. Koska minähän opettelen tekemään itse kun kerran viimein pääsen multaan möyrimään!

Rakkaat:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti