torstai 24. lokakuuta 2013

Odotuksen alku

Jo jonkin aikaa sitten...


Tervetuloa seuraamaan tätä ihmeellistä odotusta, joka ei itsestäni tunnu vieläkään ihan todelliselta. :)

p.s. Pahoittelen huonoa kuvanlaatua. Ikivanha skannerini ei pysty tarkkaan kopiointiin joten olen kömpelön kamerakäteni ja kankean kuvankäsittelytaitoni varassa.

5 kommenttia:

 1. Onnittelut vielä! :)
  Hyvältä näyttää myös piirrosjälki, hahmot ovat näköisiä :D

  VastaaPoista
 2. Onnea valtavasti! Itse asiassa aavistelinkin jotain tällaista taannoin Kirjurin blogiin jättämäsi arvoituksellisen kommentin vuoksi ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos molemmille! :) Kerran viikossa tai useammin blogini taitaa päivittyä nyt odottamisuutisista ja sarjakuvista...

  VastaaPoista
 4. Hahmot ovat todellakin näköisiä, herttainen ja konstailematon sarjis :-)

  Minä en kyllä enää aio luottaa mihinkään alavatsan kipristelyihin ja oksetuksiin koska niin monta kertaa olen moisten tuntemusten takia ollut valeraskaana, siis luullut olevani vahingossa raskautunut, kun menkat ovat olleet joitakin päiviä muuten vaan myöhässä! Silloin sitä alkaa tarkkailla kehoaan yliaktiivisesti ja on löytävinään raskauden oireita joka paikasta.

  Kun oikeasti olin raskaana, vahvin oire oli mieletön lepatus, sellainen olo, kuin mahassani lentelisi perhosia. Tuo olotila oli vielä sen verran tuoreessa muistissa kun tulin uudestaan raskaaksi (ekahan päättyi keskenmenoon) että tiesin siitä aivan varmasti olevani raskaana ennen kuin testi näytti plussaa. Minullahan testi näytti aluksi miinusta vaikka tein sen aivan ohjeitten mukaan enkä siis liian aikaisin. Kuitenkin miinuksesta huolimatta odotin kaksosia!

  En kirjoittanut tätä pelotellakseni, sinä olet onneksi jo hyvän matkaa turvallisemmalla maaperällä kun raskautesi on jo sen verran pitkällä :-) Keskenmenothan tapahtuvat 90-prosenttisesti kolmen ekan kuukauden aikana.

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista