torstai 16. tammikuuta 2014

Raskaana hihitys-hiprakassa

Sairastuin sitkeään flunssaan jo joulukuun ensimmäisellä viikolla. Kuvittelin ensin toipuneeni muutaman pivän levolla, mutta aatonaattona heräsin kurkku kipeänä ja kurjassa kunnossa. Tein silti työvuoron vielä aattona, arvellen paranevani parina vapaapäivänä. Miten väärässä olinkaan! Sitkeä flunssa vei naisesta voiton ja sinniteltyäni ensin töissä, jouduin lopulta sairauslomalle enemmän tai vähemmän pariksi viikoksi. Joulu ja uusivuosi menivät vuodelevossa, ääntä ei pihissyt pahimmillaan laisinkaan ja yöt kuluivat yskien ja niiskuttaen. 

Lopulta lääkäri puisteli kohdallani päätään ja määräsi antibiootit vaikka raskaana olenkin. Pian on viikon kuuri takana ja akka alkaa vihdoin palailla manalan rajoilta. En ole muistini mukaan ikinä potenut yhtä ilkeää ja sitkeää flunssaa. Löysin toki hauskoja huomioita millaista on sairastaa vatsan kanssa, mutta siitä vasta hieman myöhemmin. Nyt palaillaan kymmenenteen raskausviikkoon. Tässä on samalla kouluesimerkki siitä, että kun sivu alkaa mennä pieleen ja keskittymiskyky herpaantuu, on lopulta tuloksena on sillisalaatti ja sekametelisoppa, jossa on kaikki pielessä tussauksesta sommitteluun ja yksityiskohtiin! Sivun teen uusiksi kunhan pahin keljutus lakkaa. 

2 kommenttia:

  1. Tämä on hassu sarjiksena, mutta yhteiskunnalliselta kannalta minusta on järkyttävän kamalaa jos maan kulttuuri on sellainen että on pakko käyttää alkoholia tai vähintään teeskennellä että on kännissä. Jo nyt on ihme jos ihminen ei saa olla selittelemättä selvin päin!

    VastaaPoista
  2. Haha! Koska tunnetusti en lasiin sylje, joka ikinen olisi arvannut. :D Pointtihan on siinä, että halusin vielä pitää raskauden piilossa (etenkin kun tuolloin olimme vielä naftisti epävarmoja onko kaveri enää matkassa). Tällä tuskin on mitään tekemistä kulttuurin kanssa, vaan ihan omien alkoholin kulutustottumusteni.

    VastaaPoista